Поръчка и доставка

Общи условия за поръчка и доставка на продукти, закупени от сайта bookmart.bg

Поръчката на избрани от сайта продукти се извършва като същите могат да бъдат поръчани със или без регистрация на потребител. Изискват се следните данни за доставка – имена на получателя, адрес за доставка или офис на избрана куриерска фирма, телефонен номер за връзка с куриера. За всяка направена поръчка се изпраща потвърждение на email, посочен от потребителя. Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. Доставката се осъществява чрез избрана от потребителя куриерска фирма – Спиди или Еконт, по избран от потребителя начин – до офис или до адрес.

Доставката е безплатна (до офис на Спиди или до адрес) при поръчка на стойност над 50 лв. За поръчки под тази сума ориентировъчните цени за доставка са:

– до офис на фирма Спиди – 4.10 лв.

– до офис на фирма Еконт – 5.65 – 6.35 лв.

– до адрес /доставя се с куриер на Спиди/ – 5.65 лв.

Цените могат да варират според стойността на направената поръчка, респективно стойността на наложения платеж/пощенски паричен превод.

Плащането се извършва на куриера при доставката чрез наложен платеж/пощенски паричен превод. Продуктите се изпращат с опция „преглед и тест“ преди плащане.

Плащането може да се извърши и по банкова сметка. В този случай се изпращат данни за същата на потребителя.

В случай, че потребителят желае фактура, данните на юридическото лице следва да бъдат посочени при заявяване на поръчката.