Поръчка и доставка

Общи условия за поръчка и доставка на продукти, закупени от сайта bookmart.bg

Поръчката на избрани от сайта продукти се извършва като същите могат да бъдат поръчани със или без регистрация на потребител. Изискват се следните данни за доставка – имена на получателя, адрес за доставка или офис на куриерска фирма, телефонен номер за връзка с куриера. За всяка направена поръчка се изпраща потвърждение на email, посочен от потребителя. Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Спиди по избран от потребителя начин – до офис или до адрес. При избрана опция за доставка до офис се посочват данните на съответния офис на Спиди.

Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 100 лв. За поръчки под тази сума се прилага ценовата тарифа на Спиди.

Цените могат да варират според стойността на направената поръчка, респективно стойността на наложения платеж/пощенски паричен превод.

Плащането се извършва на куриера при доставката чрез наложен платеж/пощенски паричен превод. Продуктите се изпращат с опция „преглед и тест“ преди плащане.

Плащането може да се извърши и по банкова сметка. В този случай се изпращат данни за същата на потребителя.

В случай, че потребителят желае фактура, данните на юридическото лице следва да бъдат посочени при заявяване на поръчката.